Dice geeft details over inhoud Battlefield 2042-seizoenen

Dice geeft details over inhoud Battlefield 2042-seizoenen

Dice heeft enkele details onthuld over de content die spelers na de lancering van Battlefield 2042 kunnen verwachten.

Dat deed het bedrijf in een artikel op de EA-website. Zoals eerder bekend werd gemaakt, begint het eerste seizoen pas in 2022 en moet eind dit jaar een 'pre-seizoen' lopen. Daarin kunnen spelers wekelijkse missies en beloningen verwachten, gelimiteerd speelbare modi, Creator Spotlights en nieuwe ervaringen in Battlefield Portal.

Volgend jaar moeten er vier seizoenen beschikbaar komen in Battlefield 2042, alsmede vier Battle Passes. Ook komen er vier nieuwe Specialists naar de game, nieuwe locaties en andere nieuwe content. Ook is het de bedoeling dat er diverse updates voor Battlefield Portal uitkomen waarmee spelers meer opties krijgen om hun eigen unieke ervaringen te creëren.

Het eerste seizoen, dat ergens begin 2022 begint, moet in ieder geval een Battle Pass bevatten, alsmede een nieuwe Specialist, Portal-content en "misschien zelfs nieuwe bezienswaardigheden terwijl het verhaal van Battlefield 2042 zich ontvouwt". Meer details over de inhoud van de seizoenen moeten begin volgend jaar onthuld worden.

Battlefield 2042 komt op 19 november uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Mensen die de Gold- en Ultimate-editions van de game hebben gereserveerd, ontvangen de volledige game al vanaf morgen. Vanaf dan is er ook een tien uur durende testversie beschikbaar voor EA Play- en Xbox Game Pass Ultimate-leden.

Om 12:00 uur vanmiddag is een uitgebreide review in progress van Battlefield 2042 te lezen op Gamer.nl.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou