Nieuws
Diablo Immortal

Diablo Immortal uitgesteld naar eerste helft van 2022

Blizzard wil eerst verbeteringen doorvoeren

Geschreven door Michel Musters op
Diablo Immortal komt pas in de eerste helft van 2022 uit en dus niet meer dit jaar.

Dat heeft Blizzard aangekondigd. De uitgever meldt dat het feedback heeft verzameld van de afgelopen alfatest en dat het daarom wijzigingen in de game wil doorvoeren. Die wijzigingen kunnen niet allemaal meer dit jaar gemaakt worden.

Onder de aanpassingen vallen onder andere meer sociale opties, de toevoeging van nieuwe PvE-raids en het Battleground-systeem tijdens PvP-gevechten. Ook moet de game ondersteuning voor controllers krijgen. In een uitgebreid artikel vertelt Blizzard meer over de wijzigingen die men wil verwerken.

Diablo Immortal had eigenlijk dit jaar uit moeten komen voor iOS en Android. De game wordt in samenwerking met het Chinese internetbedrijf NetEase gemaakt en moet de bekende Diablo-gameplay met nieuwe verhaallijnen en personages naar telefoons en tablets brengen. Spelers kunnen met of zonder groep spelen en dynamische evenementen ervaren als een monk, crusdader, demon hunter, necromancer, of barbarian.

Diablo Immortal

Dit artikel delen:

Lees meer

Activision Blizzard-werknemers vormen verbond, reageren op brief van Kotick Monster Hunter Stories 2-update verschijnt morgen
0

Reacties op: Diablo Immortal uitgesteld naar eerste helft van 2022

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.