Update: Blizzard was nooit van plan om Diablo 4 op BlizzCon aan te kondigen | Gamer.nl

Update: Blizzard was nooit van plan om Diablo 4 op BlizzCon aan te kondigen | Gamer.nl

Meerdere mensen hebben gemeld dat Blizzard nooit van plan was om Diablo 4 op BlizzCon aan te kondigen. Alhoewel het in een eerdere fase wel is besproken, is nooit besloten om het op BlizzCon te willen tonen, zo meldt Kotaku.

Eerder werd vermeld dat Blizzard plannen had om Diablo 4 aan te kondigen op BlizzCon, echter heeft Blizzard laten weten dat de timing van de onthulling niet klopte.

"Als eerst willen wij melden dat wij zeker luisteren naar de community. Normaliter reageren wij niet op geruchten of speculaties, maar we kunnen bevestigen dat we geen plannen hebben geschrapt voor aankondigingen op BlizzCon. Ook hebben wij momenteel geen plannen voor aankondigingen in de toekomst. Wel zijn er teams bezig met het werken aan meerdere onaangekondigde Diablo-projecten. We kijken uit naar een aankondiging wanneer de tijd rijp is", aldus Blizzard.

Diablo 3

Origineel bericht: Blizzard was in eerste instantie van plan Diablo 4 op Blizzcon aan te kondigen afgelopen weekend. Dat meldt Kotaku.

De website zegt bronnen te hebben die dat claimen. Blizzard zou volgens de bronnen niet van plan zijn geweest om beelden te tonen. In plaats daarvan zou Allen Adham, mede-oprichter van Blizzard, aan het publiek vertellen dat het vierde deel in de populaire reeks in de maak was.

Het was tot een week geleden nog het plan om deze aankondiging te maken, maar op het laatste moment zag Blizzard er van af, al is niet bekend waarom. Blizzard zelf heeft niets bevestigd, dus het is onbekend hoe betrouwbaar de anonieme bronnen zijn. Wel liet Blizzard voor Blizzcon al weten meerdere Diablo-projecten in de maak te hebben.

Blizzard kondigde tijdens Blizzcon Diablo Immortal aan, een nieuwe mobiele game in het Diablo-universum. De onthulling van de game werd door fans niet op prijs gesteld. In het publiek tijdens Blizzcon werd er zelfs gejoeld.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou