Diablo 4 verschijnt waarschijnlijk in juni 2023

Diablo 4 verschijnt waarschijnlijk in juni 2023

Diablo 4 komt waarschijnlijk in juni 2023 uit.

Twitter-gebruiker Aggiornamenti Lumia claimt te hebben vernomen dat het spel op 5 juni 2023 uitkomt. Deze twitteraar staat er om bekend correcte informatie uit de Microsoft Store te halen die nog niet publiekelijk zijn gedeeld. De kans is dus groot dat de releasedatum klopt. 

Daarbij wordt een releasetijd van 23:00 uur genoemd, maar het is goed mogelijk dat het om een Amerikaanse tijd gaat - de Europese releasedatum zou dan op 6 juni vallen. Het spel zou 80 GB aan schijfruimte nodig hebben op Xbox - om welke Xbox-consoles het gaat wordt niet aangegeven.

Verschillende insiders hebben al melding gemaakt dat Diablo 4 vlak voor of tijdens The Game Awards in de nacht van aankomende donderdag op vrijdag getoond gaat worden. Het is dan ook waarschijnlijk dat deze releasedatum binnenkort officieel aangekondigd gaat worden.

Diablo 4 komt uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik kan echt niet wachten

0
test

Wat gaat het worden, Diablo Immortal stijl afgang of zullen ze toch geluisterd hebben?

0
test

@warcryptic Diablo Immortal is free2play mobile, dit is een full price pc/console game. Ze hebben al eerder aangegeven dat dit niet op Immortal gaat lijken als het gaat om microtransactions. Daarnaast kan je het betitelen als een afgang maar volgens mij hebben ze meer aan Immortal verdient dan aan welke andere diablo game dan ook :)

0
test

@FishSt1ck Leuk voor hun, maar ik ben consument en ik kijk vanuit mijn perspectief en niet vanuit wiens zakken gevuld worden. Features die geld kosten wat meer dan cosmetisch is, dan speel ik het niet. D-Immortal was in mijn ogen het bedrijf dat FU zegt tegen hun publiek, zolang het maar geld op brengt.

0
test

@warcryptic Het is al meerdere keren bevestigd door Blizzard, de alpha en beta spelers dat het geen Diablo Immortal is. Die games zijn voor verschillende doelgroepen en platformen gemaakt. Dat valt niet te vergelijken.

0
test

@xeros Leuk verkoop praatje van Blizzard, tot dat dadelijk de elementen er wel in zitten of langzaam ingezet worden die iets vergelijkbaars doet. Kijk maar naar de real auction drama van Diablo 3.

0

Aanbevolen voor jou