Deze zomer komt er geen nieuwe info over Alan Wake 2 naar buiten

Deze zomer komt er geen nieuwe info over Alan Wake 2 naar buiten

Remedy onthult deze zomer geen nieuwe informatie over Alan Wake 2.

Dat werd tijdens een video waarin het twaalfjarige jubileum van de franchise werd gevierd aangekondigd. Creative director Same Lake laat wel weten dat de ontwikkeling van het spel voorspoedig verloopt. "We zitten diep in de productie, hebben veel materiaal en een groot gedeelte van de game is speelbaar."

Hij vervolgt: "Maar we hebben er de afgelopen maanden over gepraat en hebben bij Remedy - samen met onze geweldige uitgever Epic Games - besloten dat we deze zomer niets gaan tonen. Het kost veel moeite om een goed afgewerkte demo of trailer te leveren, en dat snoept een paar maanden van het ontwikkeltraject af."

Remedy deelde wel nieuwe artwork van de game, dat hieronder te bekijken is, samen met de video. In de video werd ook een Switch-versie van Alan Wake Remastered aangekondigd, die deze herfst moet verschijnen. Verder werd gemeld dat The Walking Dead-netwerk AMC aan de slag gaat met de Alan Wake-televisieserie.

Tijdens The Game Awards eind vorig jaar werd aangekondigd dat Alan Wake 2 in ontwikkeling is voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en Epic Games Store. Toen werd ook gemeld dat er in de zomer van dit jaar meer informatie naar buiten zou komen. Het spel staat voor zover bekend gepland voor een release in 2023.

 
 
 
 
Alan Wake 2
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ha ha :) Dat is modern gaming nieuws, wat je NIET krijgt.

0

Aanbevolen voor jou