Deze week LittleBigPlanet 2-patch, ‘Boo’-functie verdwijnt | Gamer.nl

Deze week LittleBigPlanet 2-patch, ‘Boo’-functie verdwijnt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met de Boo-functie kunnen gebruikers deze levels een negatieve beoordeling geven. De Boo-knop is het tegenovergestelde van de Yay-knop, waarmee spelers aangeven dat ze een level leuk vinden. Volgens LittleBigPlanet 2-ontwikkelaar Media Molecule wordt de functie verwijderd omdat spelers de knop mogelijk konden misbruiken.

Spelers kunnen nog wel in de comments aangeven wat ze goed of slecht aan een level vinden, de maker hiervan heeft echter de mogelijkheid om deze comments uit te schakelen.

De Dive-in-knop is daarnaast verplaatst naar de bovenste laag van het community-menu. Dit moet het makkelijker voor spelers maken om andere spelers te vinden. De volledige lijst van aanpa ingen is te bekijken op de PlayStation Blog.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou