Deze herfst nieuwe uitbreiding Lord of the Rings Online | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Turbine heeft een nieuwe uitbreiding voor Lord of the Rings Online aangekondigd, Siege of Mirkwood genaamd. De uitbreiding moet ergens in de herfst van dit jaar digitaal beschikbaar komen.

Siege of Mirkwood rondt het verhaal van de Mines of Moria af en neemt de speler mee naar het griezelige bos van Mirkwood, eindigend in het fort van Dol Goldur. De kerkers in Dol Goldur zijn toegankelijk voor drie en zes spelers en een raid voor twaalf mensen.

Met Siege of Mirkwood wordt de levelcap verhoogd tot level 65 en wordt het nieuwe Skirmish-systeem toegevoegd. Hierin is het mogelijk om zelf een team van soldaten te creëren, trainen en leiding aan ze te geven om herhaalbare, steeds variërende instances te doen.

De nieuwe uitbreiding moet $19.99 gaan kosten en zal ergens in de herfst te downloaden zijn.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou