Nieuws
pokemon scarlet violet

Deze 223 pokémon keren mogelijk terug in Violet- en Scarlet-dlc

Het eerste deel van de uitbreiding verschijnt deze herfst

Geschreven door Michel Musters op
Een lijst met 223 pokémon die mogelijk aan de aankomende dlc voor Pokémon Scarket en Violet worden toegevoegd is nu te bekijken.

Afgelopen maandag werd The Hidden Treasure of Area Zero aangekondigd, een aankomende uitbreiding voor Pokémon Scarlet en Violet die in twee delen uitkomt. The Pokémon Company liet toen weten dat de dlc 230 pokémon bevat uit eerdere games die voor het eerst aan Violet en Scarlet worden toegevoegd.

Dataminer Mattyoukhana_ heeft nu een lijst samengesteld van in ieder geval 223 pokémon die toegevoegd gaan worden met de dlc. Deze lijst baseert hij op data uit de recentelijk uitgebrachte 1.2.0-update voor de games, waarbij een aantal verborgen Pokédex-vermelding zijn verwijderd voor pokémon die op dit moment niet in het spel zitten. Dit gebeurde eerder ook via de 1.2.0-update van Pokémon Sword en Shield, en al die pokémon belandden uiteindelijk in de games via dlc.=

De lijst is hieronder in ieder geval te bekijken. Pokémon Violet en Scarlet is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Het eerste deel van The Hidden Treasure of Area Zero, genaamd The Teal Mask, moet ergens deze herfst uitkomen, en het tweede deel - The Indigo Disk - staat gepland voor aankomende winter.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation 5-accessoires in samenwerking met LeBron James onthuld Xbox Game Studios bezocht Kojima Productions vanwege komend project
1

Reacties op: Deze 223 pokémon keren mogelijk terug in Violet- en Scarlet-dlc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lord Ganon

    • 2 maart 2023 11:37
    Ik geloof niet dat deze DLC bij NSO inbegrepen zit?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.