Nieuws
Devil May Cry 3

Devil May Cry 3 voor de Switch krijgt 'iets extra's'

Game komt op 20 februari uit via de eShop

Geschreven door Michel Musters op
De Switch-release van Devil May Cry 3 bevat volgens uitgever Capcom "iets extra's".

Dat laat producent Matt Walker weten op Twitter. Hij meldt dat het ontwikkelteam "iets extra's" aan de game wilde toevoegen om de release speciaal te maken. Waar het om gaat, onthult hij nog niet, maar hij noemt wel expliciet het woord "gemotiveerd". Het Devil May Cry-personage Vergil gebruikt dat woord ook op diverse momenten, dus mogelijk heeft het met hem te maken.

Daarnaast laat Walker weten dat er drie aankomende data zijn waarop Capcom meer over de game onthult: 16 januari, 30 januari en 13 februari. Om wat voor onthullingen het precies gaat en op wat voor manier die plaatsvinden is nog niet duidelijk, al speculeren fans dat één van bovenstaande data mogelijk de dag is dat er een Nintendo Direct wordt uitgezonden.

Nadat de eerste twee Devil May Cry-games zijn verschenen op de Switch eShop, komt Devil May Cry 3 op 20 februari naar de Switch. Het is een van de meest geprezen delen in de DMC-reeks.

Dit artikel delen:

Lees meer

Enter the Gungeon is drie miljoen keer verkocht Nintendo verhoogt limiet in Super Mario Maker 2 naar honderd levels
1

Reacties op: Devil May Cry 3 voor de Switch krijgt 'iets extra's'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Jumpman

  • 8 januari 2020 09:48
  Ik heb hier met iemand een hele leuke discussie over gevoerd wat dat extra’s zou kunnen zijn. Het lijkt wellicht wat ver gezocht maar we kwamen op het volgende.

  Op de eerste datum zal er tijdens de Nintendo direct een onthulling gedaan worden van een nieuwe Smash bros personage die we nog tegoed hebben voor Februari, dit zou dan Dante /Virgil kunnen zijn.

  Op de tweede datum gaat er een uitgebreide onthulling gedaan worden van de stage, alle moves, final smash etc zoals we bij de vorige personages ook hebben gezien.

  En de laatste datum is de release van deze personages. Dit maakt dan een einde aan het eerste seizoen van Smash bros characters.

  in dat geval komt er een amiibo die dan weer in Devil May Cry 3 te gebruiken is.

  Dankjewel Capcom :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.