Ontwikkelaar van Everspace onthult nieuwe game op Gamescom

Ontwikkelaar van Everspace onthult nieuwe game op Gamescom

Rockfish Games laat via Twitter weten dat er na Everspace een nieuwe game aan komt waar ze al enige tijd mee bezig zijn. Een onthulling wordt volgende week op Gamescom gedaan.

In de tweet gaan zij in op geruchten rondom de nieuwe game en vertellen zij dat ze hier al een tijd mee bezig zijn. Op de website van Rockfish Games wordt er afgeteld naar de onthulling van de game op 19 augustus om 20:00 uur. Vermoedelijk wordt de game uit de doeken gedaan tijdens de Gamescom 2019: Opening Night Live-stream met Geoff Keighley.

Rockfish Games zegt via hun website dat zij goed hebben gekeken naar de ontvangen feedback op Everspace en zeggen dit te hebben meegenomen in de ontwikkeling van de nieuwe games. De studio bevestigt dat de nieuwe titel een open wereld-game wordt met bijzondere aliens, mysterieuze abnormaliteiten uit de ruimte en een grote variatie aan vijanden. Veel fans vonden de combinatie van de snelle ruimtegevechten en het spannende verhaal erg goed, evenals de kleurrijke sciencefictionwereld waarin het zich afspeelt.

Everspace verscheen in 2017 en is een first person-game die draait om ruimtegevechten. De speler baant zich een weg door verschillende sectoren waarvan de moeilijkheidsgraad toeneemt. De speler volgt een overkoepelende verhaallijn en probeert constant zijn of haar uitrusting beter te verbeteren met items die gevonden kunnen worden in de verschillende sectoren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beetje off-topic maar voor de liefhebbers, de VR-patch voor No Man's Sky is net live gegaan!

0
test

@clandestine666 misschien off-topic, maar zeker geen onbelangrijk nieuws!

0

Aanbevolen voor jou