Detroit: Become Human vervangt PES 2019 als PS Plus-game van juli

Detroit: Become Human vervangt PES 2019 als PS Plus-game van juli

Sinds gisteren zijn de PlayStation Plus-games van juli beschikbaar. Niet PES 2019, maar Detroit: Become Human is één van de beschikbare games.

Het is niet duidelijk waarom Sony PES 2019 heeft vervangen voor Detroit. Mogelijk heeft het te maken met de kritiek die spelers hadden op de PlayStation Plus line-up deze maand. Naast PES 2019 was Horizon Chase Turbo daar onderdeel van. Nu is PES 2019 dus vervangen voor Detroit.

Het gaat hierbij om de Digital Deluxe Edition van de adventuregame van Quantic Dream. Dat betekent dat tevens de PS4-versie van Heavy Rain, een andere adventuregame van de ontwikkelaar, er bij wordt geleverd.

De PlayStation Plus-games van juli zijn tot 5 augustus binnen te halen. Daarna komen er weer nieuwe games beschikbaar voor leden. PS Plus-leden die de games downloaden, kunnen zolang ze een abonnement hebben de maandelijkse spellen voor altijd spelen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

PES 2010 in de titel ;)

0
test

@HunterSeeker En Quantic Dream ipv Quantum Dream in tekst. "Het gaat hierbij om de Digital Deluxe Edition van de adventuregame van Quantum Break."

0
test

en terecht.

0

Aanbevolen voor jou