Details van eerste Call of Duty: Modern Warfare 2-raid gedeeld

Details van eerste Call of Duty: Modern Warfare 2-raid gedeeld

Activision heeft details en beelden van de eerste raid voor Call of Duty: Modern Warfare 2 gedeeld.

De raid heet Atomgrad en komt zoals beloofd op 14 december uit, samen met de Season 1 Reloaded-update. Raids zijn in Modern Warfare 2 coöperatieve missies voor drie spelers waarin stealth, vuurgevechten en puzzels worden gecombineerd. Deze raids maken onderdeel uit van de Special Ops-modus.

In de eerste beelden zijn Price, Farah en Gaz te zien die door een riool zwemmen om een ondergrondse faciliteit te infiltreren. Volgens Activision volgen de raids het verhaal van de hoofdcampagne op. Het bedrijd raadt spelers wel aan om eerst de drie aanwezige Special Ops-missies in de game met drie sterren uit te spelen en een Kit te levelen naar Rank 5.

Het tweede seizoen begint als het goed is ergens in februari. Eerder lekte daar al informatie van uit. Zo zou de operator Ronin terugkeren en zou de map Castle worden toegevoegd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik neem aan dat dit ook voor xbox en pc is en niet zo iets als ex voor ps spelers?

0
test

Oh, ik wist niet eens dat dit een ding was. Ik heb de singleplayer uitgespeeld en toen het spel doorverkocht op Marktplaats.. Maar krijg nu opeens jeuk om het toch opnieuw in huis te halen voor dit. Misschien iets te voorbarig geweest, haha!

0

Aanbevolen voor jou