Nieuws
Call of Duty: Warzone 2.0

Details seizoen 2 van Warzone 2.0 en Modern Warfare 2 uitgelekt

Operator Ronin en Castle-map zouden terugkeren

Geschreven door Michel Musters op
De eerste details van het aankomende tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Call of Duty: Warzone 2.0 zijn uitgelekt.

Daar doet What If Gaming bericht van. Het tweede seizoen zou in februari 2023 van start gaan. In Modern Warfare 2 zou de World at War-map Castle worden toegevoegd - de map werd eerder ook al aan Call of Duty: Vanguard toegevoegd. Daarnaast zou de operator Ronin uit Modern Warfare (2020) terugkeren. Hij zou het 'gezicht' worden van het tweede seizoen.

Meer details zijn er nog niet. De bovenstaande informatie is logischerwijs ook nog niet officieel aangekondigd. Hieronder zijn echter wel eerste illustraties van de content te bekijken. 

Modern Warfare 2 kwam op 28 oktober uit. Op 16 november - op dezelfde dag als de release van Warzone 2.0 - ging het eerste seizoen van start. Op 14 december moet het Reloaded-gedeelte van het eerste seizoen beginnen, waarmee de coöperatieve modus Raids en een nieuwe map wordt toegevoegd.

Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2

Dit artikel delen:

Lees meer

De eerste achttien minuten van de Dead Space-remake getoond Microsoft-directeur doet Call of Duty-deal met PlayStation uit de doeken
0

Reacties op: Details seizoen 2 van Warzone 2.0 en Modern Warfare 2 uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.