Nieuws
Xbox

Details over Xbox FanFest tijdens E3 2018 bekendgemaakt

Duizend gelukkige fans mogen naar de E3-persconferentie

Geschreven door Arran Winmai op
In de tweede aflevering van Inside Xbox maakt Microsoft meer bekend over het Xbox FanFest dat plaatsvindt tijdens E3 2018.

Microsoft heeft bekendgemaakt dat vierhonderd fans naar het Xbox FanFest mogen, dat op zondag 10 en maandag 11 juni, vlak voor E3, wordt gehouden. Kaartjes kosten 45 dollar en aanwezigen krijgen een goodiebag met onder andere een Xbox-jersey en een 2TB Sea of Thieves Seagate harde schijf die bovendien oplicht in het donker. De rest van de goodies houdt Microsoft geheim tot deelnemers ze zelf ontdekken.

Mensen die zich in hebben geschreven voor het festival worden geselecteerd door middel van een willekeurige loting. Winnaars ontvangen twee kaartjes voor het evenement. Fans met een Xbox Live-gamertag en 21 jaar of ouder zijn kunnen zich via een vooralsnog onaangekondigde website inschrijven.

Bovendien worden duizend gelukkigen uitgenodigd voor de persconferentie op E3. Deze 'briefing' is volledig gratis, maar alleen genodigden kunnen deze bijwonen. De kaartjes kunnen verkregen worden via dezelfde lotingswebsite als die van de FanFest. Fans kunnen zich zelfs voor beide kaartjes inschrijven, maar deelnemers die een kaartje voor het FanFest hebben gewonnen kunnen niet deelnemen aan de briefing.

Alle details kunnen gevonden worden in de blogpost op de Xbox-website.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fortnite-concurrent Radical Heights nu gratis beschikbaar op Steam Privacy-update voor Steam betekent het einde voor Steam Spy
2

Reacties op: Details over Xbox FanFest tijdens E3 2018 bekendgemaakt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 11 april 2018 14:16
  Mooie goodies.. maarrre doen ze er ook een vlucht bij?? ;-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • fonsrutte

  • 12 april 2018 12:45
  @kleinekoosjer Vluchten is gratis

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.