Details over de next-gen versie van Control

Details over de next-gen versie van Control

Er zijn meer details gegeven over de aankomende next-gen versie van Remedy's Control.

Deze details zijn op de officiële website van 505 Games geplaatst. De next-gen versie van Control komt op 2 februari uit via de zogenaamde Ultimate Edition. Mensen die de reguliere editie van het spel hebben, kunnen geen gratis next-gen update downloaden.

Op PlayStation 5 maakt Control gebruik van de haptische feedback en adaptive triggers van de DUalSense-controller. Ook zijn er video's te bekijken waarin oplossingen worden gegeven via het Game Help-panel. Ook Activities worden ondersteund.

Op zowel PlayStation 5 als Xbox Series X kan er ray-tracing weergegeven worden. Ook is er een Performance-modus, waarmee de game in 60 fps en 4K draait. Een Graphics-modus verandert dat in 30 fps en 4K, maar mét ray-tracing. Op Xbox Series S draait de game alleen in 60 fps en 1080p zonder ray-tracing.

De Ultimate Edition van Control bevat ook de na de lancering verschenen downloadbare content van de game. Het spel is in februari gratis voor PlayStation Plus-leden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op Xbox Series X draait de game alleen in 60 fps en 1080p zonder ray-tracing. klopt dit of moet dit zijn xbox series s?

0
test

@hulstpower Scherp. Ik heb die zin ook 4x moeten lezen. Ik denk dat hier de Series S mee bedoeld wordt!

0
test

@hulstpower Als ik kijk op de site van 505 dan is het inderdaad de Series S waar het om gaat: Performance Mode – Targets 60fps performance with 1440p render resolution and 4K output Graphics Mode – Targets 30fps performance with ray tracing (transparency and reflections) at 1220p render resolution and 4K output NOTE: Only the Performance mode is available on Xbox Series S. It is targeting 60fps with no ray tracing, at 900p render resolution, and 1080p output. This is a limitation of the hardware, not the game. PS5 DualSense Support – Support for vibrations and triggers. PS5 Activities and Help – Cards and videos that help guide you through the game, and keep track of your progress.

0

@rvg1983 Hmm, geen ray tracing op series S = fail! Slechte zaak. Onzin dat dit een limitatie van de hardware is, die is er letterlijk voor gemaakt. Gewoon een middelvinger naar MS nu ze zijn overgelopen naar Sony.

0
test

@hulstpower Klopt, aangepast! Meestal vissen we het er wel tijdig tussenuit, maar soms glipt er wel eens een foute X of S tussendoor ;) Thanks voor het snel melden!

0
test

@MichelMusters ach kan gebeuren. Vond het al zo raar en groot verschil tussen x en ps5.

0

Ff off topic ik kan the medium niet opstarten. Heeft iedereen dat probleem? Hij stond toch voor de 28e?

0
test

@Roy36NL Komt vandaag inderdaad uit. Maar is pas vanaf 17.00 uur speelbaar.

0

@rvg1983 owww thanks. Dan weet ik dat

0

Aanbevolen voor jou