Het was al bekend dat het eerste pakket in januari verschijnt en 'Battle of Forli' heet. Dit pakket bevat zes nieuwe herinneringen en gaat over Ezio die Machiavelli en Caterina Sforza bijstaat met het verdedigen van de stad Forlì. Deze wordt aangevallen door de gebroeders Orsi, die in naam van de tempeliers uit zijn op een Piece of Eden. In dit pakket zal ook de vliegmachine van Leonardo Da Vinci weer te besturen zijn. Het pakket gaat 3,99 dollar kosten, wat waarschijnlijk neerkomt op ongeveer ongeveer 4 euro.

Florence

Het tweede pakket verschijnt in februari, heet 'Bonfire of the Vanities' en voegt tien nieuwe herinneringen toe aan het verhaal. In dit hoofdstuk moet Ezio samenwerken met Machiavelli om Florence te ontdoen van de gestoorde monnik Savonarola en zijn handlangers. Hiervoor wordt een nieuw district aan de stad toegevoegd en krijgt Ezio beschikking over een nieuwe move, de zogenaamde spring-jump. Het pakket gaat 4,99 dollar kosten, dus waarschijnlijk ongeveer 5 euro.

Het is nog niet bekend wanneer de pakketten precies beschikbaar komen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Het is ook niet bekend of deze extra content al in de PC-versie zit zodra deze verschijnt in het eerste kwartaal van 2010.