Nieuws

Destruction Derby-achtige modus voor Grid Legends uitgebracht

De eerste van vier betaalde uitbreidingen

Geschreven door Michel Musters op
De eerste betaalde uitbreiding voor Grid Legends is uitgebracht, waarmee een Destruction Derby-achtige modus wordt toegevoegd.

In de Classic Car-Nage-modus moeten spelers tegenstanders total-loss rijden en proberen zelf niet vernietigd te worden. Er zijn speciaal voor de modus vier nieuwe tracks in bestaande gebieden toegevoegd. Verder zijn er vijf wagens toegevoegd in de vorm van Jupiter Freighter, Belta Frostbite, Belta Hot Rod, Dumont Ute Titan en Jupiter Eagleray Mk.5.

EA heeft eerder al aangekondigd dat er vier betaalde uitbreidingen voor Grid uitkomen. Spelers kunnen die uitbreidingen binnenhalen wanneer ze de Deluxe Edition van de game kopen. Mensen die de normale editie hebben, kunnen voor 20 euro upgraden naar deze editie. Overigens kunnen mensen zonder Deluxe Edition wel uitgenodigd worden voor een potje Classic Car-Nage door vrienden die de uitbreiding wel hebben. Meer details zijn op de officiële site te lezen.

Grid Legends kwam eerder dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc en scoorde een 6,5 op Gamer.nl: "Botsingen! Drama! Vuurwerk! En tussendoor ook wat races waarin je auto zelden echt lekker stuurt. Die samenvatting geeft wel aan dat Grid Legends niet voor echte autosportliefhebbers is, maar wel leuk kan zijn voor de meer casual racefan."

Dit artikel delen:

Lees meer

Workstation-gpu van Intel duikt op in Zuid-Koreaans register Final Fantasy 16 bevat geen compleet open spelwereld
0

Reacties op: Destruction Derby-achtige modus voor Grid Legends uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.