Destiny-planeten op Street View te bekijken | Gamer.nl

Destiny-planeten op Street View te bekijken | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Ontwikkelaar Destiny maakte zijn Destiny Planet View in samenwerking met Google. Het resultaat is een site waarop spelers alvast een kijkje kunnen nemen op de drie planeten die beschikbaar zijn als de game op 9 september uitkomt. Mars, Venus en de Maan zijn te bezoeken.

Destiny Planet View laat zich net zo bedienen als Google Street View, maar is voorzien van gesproken commentaar. Gebruikers krijgen uitleg over de fictieve versie van de planeten, en de vijanden die daar in de game Destiny rondlopen.

Destiny is een ma ively multiplayer online-game van Bungie, bekend van onder meer de Halo-serie. De game komt op 9 september uit voor Playstation 3 en 4, Xbox 360 en Xbox One.

Door NUtech.

Destiny


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou