Destiny krijgt mogelijk nieuwe ontmoetingsplaats voor spelers | Gamer.nl

Destiny krijgt mogelijk nieuwe ontmoetingsplaats voor spelers | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De nieuwe hub zit in de nieuwe Reef-locatie en biedt naar alle waarschijnlijkheid ruimte voor spelers om elkaar te ontmoeten. Momenteel is dat nu alleen mogelijk in de Tower. Hoewel Bungie de nieuwe sociale hub nog niet heeft onthuld, waren er al wel plannen om een nieuwe sociale hub te introduceren. Dat blijkt uit een .

Ook is de Reddit-gebruiker erachter gekomen dat Destiny mogelijk een een nieuwe Strike krijgt, genaamd 'Belly of the Beast'. Deze Strike zou plaatsvinden op de Maan. Verder laat de Reddit-gebruiker in screenshots zien dat er nieuwe Inferno-modi aankomen.

Eerder lekte de Reddit-gebruiker megamanexe4 al de releasedatum van de House of Wolves-dlc en liet weten dat de game een hardcore-modus genaamd Inferno krijgt. Destiny heeft deze gelekte informatie nog niet bevestigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou