Descent: Underground krijgt Kickstarter-campagne | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De voormalige productieleider van Star Citizen, Eric Peterson, heeft de leiding over de ontwikkeling van Descent: Underground. Het team waarmee hij werkt was betrokken bij de ontwikkeling van games als Wing Commander, Starlancer, en Ultima Online. Het doel van de Kickstarter-campagne is om 600.000 dollar te verzamelen. De inzameling loopt nog dertig dagen en tot dusver is er al 115.046 dollar gedoneerd.

Descent: Underground krijgt zogeheten six degrees of freedom gameplay: spelers kunnen in ruimteschepen in verschillende richtingen bewegen waarbij de spelwereld geen duidelijke boven- of onderkant heeft. Anders dan in eerdere delen krijgt Descent: Underground aanpasbare ruimteschepen, wapens die te upgraden zijn en sensoren. Er komen ook een nieuw schademodel, nieuwe power-ups en mod tools.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou