"De derdepersoonsaanzicht zit in een nieuwe playlist-modus in de multiplayer", aldus Bowling. "Je kunt dus je favoriete playlists of gametypes zoals Team Deatchmatch spelen in een standaard modus, een hardcore modus (met een gelimiteerde HUD en meer schade per kogel) of in de nieuwe derdepersoonsaanzicht-modus. Dat betekent dat de speler zelf en iedereen in het spel speelt in dit aanzicht."

Bowling vervolgt: "Als je in een derdepersoonsaanzicht-playlist speelt, kun je dit aanzicht niet aan en uit zetten, je houdt dit aanzicht de hele tijd. Mensen met een derderpersoonsaanzicht kunnen niet spelen tegen mensen met een eerstepersoonsaanzicht, het zijn totaal verschillende spelmodi. Het is gewoon een andere manier om het spel te spelen", aldus Bowling.

Videomateriaal

Gisteren doken er verschillende filmpjes op van een Fransman die een PlayStation 3-versie van het spel in zijn bezit zou hebben. In het videomateriaal was een derdepersoonsaanzicht te zien, maar de legitimiteit van de filmpjes werd sterk in twijfel genomen.