Nieuws
The Witcher s2

Derde The Witcher-seizoen komt in zomer 2023 uit, Blood Origin deze december

Netflix heeft releasedata van de series onthuld

Geschreven door Michel Musters op
Het derde seizoen van Netflix-serie The Witcher komt ergens in de zomer van 2023 uit. Spin-off The Witcher: Blood Origin verschijnt op 25 december dit jaar.

Dat heeft Neflix vannacht aangekondigd. De opnames voor het derde seizoen zijn een paar weken geleden afgerond. De opnames werden afgelopen juli kort stilgelegd toen Cavill positief testte voor het coronavirus.

The Witcher: Blood Origin is een spin-off en betreft een miniserie, en is dus vanaf 25 december dit jaar te zien op Neflix. Michelle Yeoh speelt daarin Scian, de laatste overlevende van een Elven-stam, die een gestolen dolk moet terug zien te halen. Daarbij is aangekondigd dat Minnie Driver ook onderdeel uitmaakt van de cast.

The Witcher is gebaseerd op de The Witcher-boeken, waar ook de games op gebaseerd zijn. De populariteit van de serie heeft er ook voor gezorgd dat de verkoop van de boeken en van de games omhoog is gegaan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Netflix toont stilstaande beelden van Onimusha-anime Meest aantal gelijktijdige Cyberpunk-spelers ligt hoger dan The Witcher 3
0

Reacties op: Derde The Witcher-seizoen komt in zomer 2023 uit, Blood Origin deze december

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.