Nieuws
Halo Infinite

Derde seizoen Halo Infinite is begonnen

Met o.a. drie nieuwe maps, een nieuw wapen en een nieuwe modus

Geschreven door Michel Musters op
Het derde seizoen van Halo Infinite, genaamd Echoes Within, is begonnen.

Het nieuwe seizoen voegt onder andere drie multiplayermaps toe: Cliffhanger, Chasm en Oasis. Laatstgenoemde is een Big Team Battle-map.

Daarnaast wordt er ook een nieuw wapen geïntroduceerd, de Bandit Rifle. Het is een semiautomatisch geweer die perfect moet zijn voor gevechten van gemiddelde afstand. 

Daarnaast wordt een nieuw item toegevoegd, de Shroud Screen. Deze draagbare launcher laat spelers een bolvormig kleed afschieten waar andere spelers niet doorheen kunnen kijken, al kunnen er nog wel kogels doorheen gaan.

Andere toevoegingen zijn raytracing op pc - zolang het systeem van de speler dat ondersteunt - de Escalation Slayer-modus waarbij spelers elke keer bij een kill een ander wapen ontvangen en een nieuwe battle pass van honderd tiers. Zoals gebruikelijk bij Halo Infinite is er geen tijdslimiet voor de battle pass; de vorige passes kunnen ook nog behaald worden.

Meer details over het nieuwe seizoen zijn op Halo Waypoint te lezen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Producent van League of Legends-mmo vertrekt bij Riot Games Nintendo, neem alsjeblieft de tachtig euro, maar stel ons niet teleur
0

Reacties op: Derde seizoen Halo Infinite is begonnen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.