Derde seizoen Battlefield 2042 begint op 22 november

Derde seizoen Battlefield 2042 begint op 22 november

Het derde seizoen van Battlefield 2042 begint op 22 november. Dice heeft bekendgemaakt wat er allemaal in dit seizoen zit.

Dat deed het bedrijf op de officiële website van de game. Het derde seizoen het Escalation en voegt een nieuwe map toe, alsmede een nieuwe Specalists, wapens, een tank en een vernieuwd klassensysteem.

De nieuwe map heet Spearhead en speelt zich af in de ongerepte Zweedse wildernis, waar tevens twee wapenfabrieken staan. Verder worden er nieuwe versies van de maps Manifest en Breakaway uitgerold tijdens seizoen 3, nadat in seizoen 2 Kaleidoscope, Renewal en Orbital al op de schop zijn gegaan.

De nieuwe specialist heet Rasheed Zain, afkomstig uit Egypte. Hij gebruikt de XM370A airbust rifle en kan zijn gezondheid opnieuw opladen na het neerschieten van een vijand. Verder worden er werpmessen toegevoegd, alsmede drie nieuwe wapens: de Rorsch Mk-4-railgun, het semi-automatische NVK-S22-jachtgeweer met twee lopen en het NVK-P125 Bullpup-pistool. 

De nieuwe EMKV90-TOR-tank heeft twee modi; eentje waarin de tank relatief snel is en eentje waarin hij langzamer is, maar meer schade kan aanrichten. Tot slot zijn er nieuwe Assignments in Escalation te vinden, die geklaard kunnen worden om Vault-wapens te ongrendelen, waaronder de XM8 en A-91.

In het nieuwe klassenssysteem worden specialisten in groepen verdeeld gebaseerd op hun rollen. Dit wordt, samen met aanpassingen in de balans, uitgerold via update 3.2 ergens begin 2023. Dice heeft verder laten weten dat het ook al werkt aan seizoen 4 en content voor daarna.

Eerder hebben EA en Dice bevestigd dat Battlefield 2042 op 22 november aan Xbox Game Pass Ultimate en EA Play wordt toegevoegd.

Watch on YouTube
Battlefield 2042

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze game had al veel eerder naar ea play en xbox gamepass en zelfs ps plus moeten komen, gaan ze nu doen wanneer iedereen cod speelt.

0
test

@hulstpower Dat had BF2042 niet echt kunnen redden hoor, vooral nu met de gratis COD:Warzone 2 en de DMZ modus. Leuk als meer mensen het een keertje opstarten en proberen, maar ik denk niet dat veel het blijven spelen.

0
test

@Lavandou ik zeg toch ook veel eerder, zoals misschien een half jaar geleden al ver voor de release van warzone 2.0 en dmz

0
test

@hulstpower Denk dat ze zelfs een stap verder moeten gaan en die game gewoon f2p moeten maken.

0
test

@poklaan ja maar, dit hadden ze al veel eerder moeten doen game is nu klaar en gaat langzaam dood helaas

0
test

Laten we hopen dat dit de comeback is voor Battlefield 2042.

0

Aanbevolen voor jou