Derde bètaweekend voor Diablo 4 wordt in mei gehouden

Derde bètaweekend voor Diablo 4 wordt in mei gehouden

Iedereen mag meedoen aan de Server Slam

Blizzard kondigde gisterenavond aan dat er in mei een derde bètaweekend voor Diablo 4 wordt gehouden.

Hoewel er al twee bètaweekenden voor Diablo 4 zijn gehouden, is er van 12 tot en met 14 mei nog een bètaweekend. Tijdens de zogeheten Server Slam kan iedereen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One de game uitproberen. Blizzard ziet het liefst zoveel mogelijk spelers verschijnen om uit te testen of de servers het aankunnen.

De bèta omvat dezelfde content als de vorige bèta's - spelers kunnen dus tot level 20 upgraden en het eerste gebied verkennen. Wel is Blizzard van plan om live aanpassingen te maken waar nodig. Couch-co-op op consoles en cross-play en cross-progressie wordt op alle systemen ondersteund. Gedurende de bèta zal wereldbaas Ashava in totaal negen keer spawnen - iedereen die het wezen verslaat en level 20 is, ontvangen de Cry of Ashava-mount trophy die in de uiteindelijke game gebruikt kan worden.

De bèta begint op 12 mei om 21:00 uur Nederlandse tijd en eindigt op 14 mei om 21:00 uur, maar vanaf 10 mei kan men al preloaden. Meer informatie over de bèta is hier te vinden.

Hieronder is de gehele presentatie te zien die gisteren werd uitgezonden, waarin ook veel informatie te vinden is over veranderingen die sinds de vorige bèta's zijn doorgevoerd en endgame content. Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, al krijgen mensen met een reservering vier dagen eerder toegang.

Watch on YouTube
Diablo 4
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En het ook gewoon Server Slam noemen

0

@fonsrutte slimme naam. Eerlijk, informatief en verwachtingsmangement in 1.

0

@ToMaX99 precies, mensen hoeven nu niet meer te zeuren. Ik ga wel proberen meteen bij het starten van de beta in te loggen, maar verwacht een lange wachttijd en weet dat ik een paar uurtjes later probleemloos kan inloggen

0

Aanbevolen voor jou