Nieuws
Demon's Souls

Demon's Souls gevonden in PlayStation 4-database

Al hoeft de vermelding niets te betekenen

Geschreven door Michel Musters op
Demon's Souls is gevonden in de database van de PlayStation 4.

Het Twitter-account PlayStation Game Size - dat zich bezighoudt met het bijhouden van bestandsgroottes van PlayStation-games - claimt de game in de database te hebben gevonden.

Het Twitter-account meldt daarbij wel dat het van alles kan betekenen. Mogelijk was het een interne testversie van de ontwikkelaar, of stond er een PS4-versie gepland die uiteindelijk niet doorging. 

Demon's Souls verscheen oorspronkelijk op PlayStation 3 en was de geboorte van het soulslike genre. FromSoftware ontwikkelde na de game de Dark Souls-spellen, Bloodborne en Sekiro: Shadow's Die Twice. Op dit moment werkt het bedrijf aan Elden Ring, dat begin 2022 uit moet komen.

Eind vorig jaar kwam een remake van Demon's Souls tegelijk uit met de PlayStation 5. Het is niet bekend of de Demon's Souls-vermelding in de PS4-database gaat om het originele spel of de remake.

Gamer.nl beloonde de remake van Demon's Souls met een 9: "Demon’s Souls slaagt grafisch met vlag en wimpel, en dankzij Sony’s nieuwe PlayStation 5 overstijgt de remake het stempel van ‘make-over’. De hogere framerate en het ontbreken van laadtijden zorgt voor een veel betere speelervaring die dankzij wat kleine aanpassingen nog verder wordt aangescherpt. Bovenal is Demon’s Souls nog even mysterieus en onnavolgbaar als voorheen, hoeveel walkthroughs er sinds die tijd ook zijn verschenen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Vanmiddag wordt er nieuws rondom Pokémon Unite aangekondigd Tetris Effect: Connected komt naar PS4, pc en Oculus Quest
1

Reacties op: Demon's Souls gevonden in PlayStation 4-database

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  donnaycq

  • 20 juni 2021 10:59
  Нeb nеt sеxу ondergoed gekоcht.
  Wil je het ziеn? Веzоek dе sitе —– https://bit.ly/3wEHfXa

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.