Demo Xbox 360-versie Tropico 3 nu beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De demo schotelt de speler een tutorial en twee levels voor. In het eerste level moet de speler als kersverse president van het rijke eiland St. Helena de financiële toekomst van het eiland vastleggen. Hierbij kan worden gehandeld met het Amerikaanse etenswarenbedrijf Fruitas LTD.

Tweelingbroer

In het tweede level wordt de speler door zijn tweelingbroer van het eiland verdrongen. De speler belandt op het arme eiland El Acantilado waar hij, samen met zijn trouwe aanhangers, moet trachten de economie op gang te krijgen.

De demo weegt 1GB en is vooralsnog alleen beschikbaar voor mensen met een Gold-abonnement. Op 25 november is de demo ook toegankelijk voor mensen met een Silver-abonnement. In september verscheen dezelfde demo al voor PC-versie van de game.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou