Demo van Everspace 2 beschikbaar

Demo van Everspace 2 beschikbaar

Er is een nieuwe demo voor Everspace 2 verkrijgbaar.

De game kwam begin dit jaar uit op Steam Early Access. Sindsdien is het spel van diverse updates voorzien. Eerder deze maand werden er bijvoorbeeld diverse missies toegevoegd gebaseerd op e klassieke game Descent. Via de nieuwe demo moeten geïnteresseerde spelers die nog niet tot aankoop over durven te gaan overtuigd worden.

Er zit geen tijdslimiet op de demo, maar spelers kunnen wel alleen de eerste sector in Ceto verkennen, het eerste stelsel in de game. Daarin zijn vijf hoofdmissies en twee zijmissies te vinden, alsmede een oneindig aantal random gevechten. Men kan niet boven level 5 stijgen, maar wel zoveel geld verdienen als men maar wil.

Er is nog geen releasedatum voor de volledige versie van Everspace 2. Bij release van de Early Access-versie afgelopen januari gaf ontwikkelaar Rockfish aan een jaar tot anderhalf jaar nodig te hebben.

Everspace 2 is een snelle third-person shooter waarin spelers planeten verkennen, puzzels oplossen, spullen craften en zoeken naar loot om ruimteschepen samen te stellen met wapens en andere onderdelen.

Everspace 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou