Nieuws
Everspace 2

Demo van Everspace 2 beschikbaar

Game is verkrijgbaar via Steam Early Access

Geschreven door Michel Musters op
Er is een nieuwe demo voor Everspace 2 verkrijgbaar.

De game kwam begin dit jaar uit op Steam Early Access. Sindsdien is het spel van diverse updates voorzien. Eerder deze maand werden er bijvoorbeeld diverse missies toegevoegd gebaseerd op e klassieke game Descent. Via de nieuwe demo moeten geïnteresseerde spelers die nog niet tot aankoop over durven te gaan overtuigd worden.

Er zit geen tijdslimiet op de demo, maar spelers kunnen wel alleen de eerste sector in Ceto verkennen, het eerste stelsel in de game. Daarin zijn vijf hoofdmissies en twee zijmissies te vinden, alsmede een oneindig aantal random gevechten. Men kan niet boven level 5 stijgen, maar wel zoveel geld verdienen als men maar wil.

Er is nog geen releasedatum voor de volledige versie van Everspace 2. Bij release van de Early Access-versie afgelopen januari gaf ontwikkelaar Rockfish aan een jaar tot anderhalf jaar nodig te hebben.

Everspace 2 is een snelle third-person shooter waarin spelers planeten verkennen, puzzels oplossen, spullen craften en zoeken naar loot om ruimteschepen samen te stellen met wapens en andere onderdelen.

Everspace 2

Dit artikel delen:

Lees meer

Verbannen streamer Dr. Disrespect gaat Twitch aanklagen Watch Dogs Legion-update bevat crossover met Assassin's Creed
0

Reacties op: Demo van Everspace 2 beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.