Het veelbelovende The Bourne Conspiracy verschijnt op 24 juni. Toch kunnen al een dikke maand eerder aan de slag met dit actiespel van ontwikkelaar High Moon Studios. Vanaf 22 mei zal de demo namelijk te downloaden zijn vanaf de Xbox Live Marketplace. Het is op dit moment nog onbekend of de Playstation Store ook voorzien wordt van een demo.

Daarnaast is vandaag bekend gemaakt waarom acteur Matt Damon, die de hoofdrol vertolkte in The Bourne-trilogie, níet in het spel te vinden is. Volgens High Moon Studios is Damon nauwelijks geïnteresseerd in videogames. Bovendien heeft hij de rol van hoofdpersonage Jason Bourne onlangs naast zich neergelegd, waardoor de hoofdrol in toekomstige films in het universum van The Bourne door iemand anders vertolkt zullen worden. Om te voorkomen dat een vervolg op The Bourne Conspiracy om die reden een totaal ander hoofdpersonage krijgt, is er gekozen voor een fictief karakter.

Update: Zopas is vrijgegeven dat de demo niet 22, maar 19 mei geplaatst wordt op de Marketplace. Bovendien is bekend gemaakt dat de Playstation 3-demo vanaf 22 mei te downloaden is.