Demo Sesamstraat-game voor Kinect vandaag verkrijgbaar | Gamer.nl

Demo Sesamstraat-game voor Kinect vandaag verkrijgbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sesame Street: Once Upon A Monster is een controllervrije game die meerdere levensle en bevat. De speler kan met deze op kinderen gerichte game leren om vriendschappen op te bouwen en angsten te overwinnen. Het verhaal wordt gespeeld met oude bekenden uit Sesamstraat zoals Elmo en Koekiemonster, maar introduceert ook nieuwe personages. Naast een singleplayer is er een speciale coöp gemaakt, die spelers makkelijk kunnen betreden of weer verlaten. 

Once Upon A Monster verschijnt voorlopig niet in de Benelux-regio, vanwege de ontbrekende ondersteuning van Nederlands binnen de stembesturing van Kinect. Deze functie is nog niet in alle talen beschikbaar, wat uitgever Warner Bros. ertoe deed besli en de game slechts in regio's uit te brengen waar de gesproken taal wel ondersteund wordt. Zodra de stembesturing ook naar Nederland komt, wil de uitgever de Sesamstraat-game alsnog uitbrengen. De demo is in Nederland beschikbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou