Demo Need for Speed: The Run komt 18 oktober | Gamer.nl

Demo Need for Speed: The Run komt 18 oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De demo laat spelers in een woestijnlandschap rijden met de Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni. Er is ook een tweede wagen beschikbaar, de 2012 Porsche 911 Carerra S, maar deze krijgen zij enkel wanneer ze een vriend of vriendin de demo aanraden. Voor welke platformen de demo verschijnt, is niet bekendgemaakt.

Need for Speed: The Run draait om Jack, die wordt opgejaagd door de politie. Om te kunnen ontkomen doet hij mee aan een race van bijna 5000 kilometer met een prijzenpot van 25 miljoen dollar. In The Run is het voor het eerst in de geschiedenis van de NFS-serie mogelijk om buiten de auto te treden. Door middel van gescripte renroutes en actiemomenten, worden achtervolgingen te voet voortgezet.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou