Nieuws
Deltarune Chapter 2

Deltarune: Chapter 2 komt op zaterdag uit

Het eerste hoofdstuk kwam drie jaar geleden uit

Geschreven door Michel Musters op
Het tweede deel van Deltarune, de gamereeks van de maker van Undertale, verschijnt op zaterdag 18 september.

Het spel staat om 2 uur 's nachts in de nacht van vrijdag op zaterdag online voor pc en Mac. Dat kondigde Toby Fox aan tijdens een livestream waarmee het zesjarige jubileum van Undertale werd gevierd.

Deltarune Chapter 1 verscheen in oktober 2018 - zo'n drie jaar later is dus het tweede deel verkrijgbaar. Gamers kunnen hun savebestand van Chapter 1 overzetten door het spel uit te spelen en na de credits in het spel naar bed te gaan. Hoewel Chapter 1 gratis verkrijgbaar was, is het niet duidelijk of hetzelfde geldt voor de nieuwe game. Op de officiële website worden meer details gegeven.

Deltarune is een anagram van Undertale. Het spel speelt zich dan ook af in hetzelfde universum als de indiehit. Spelers besturen Kris, die samen met klasgenoot Susie in een mysterieuze wereld terecht is gekomen. Hoewel de game wederom gebruik maakt van een top-down aanzicht, bevat het spel een verbeterd turn-based gevechtssysteem. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Battlefield 2042-bèta wordt mogelijk uitgesteld naar oktober Metroid: de spin-offs, cameo’s en andere optredens van Samus
0

Reacties op: Deltarune: Chapter 2 komt op zaterdag uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.