Definitieve versie Steam-controller bekendgemaakt | Gamer.nl

Definitieve versie Steam-controller bekendgemaakt | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De controller verschilt aanzienlijk van die van bijvoorbeeld de PlayStation 4 en Xbox One. Zo kunnen spelers personages besturen met twee touchpads die ook een knop-functie hebben. De controller heeft aan de achterkant triggers, twee bumpers en nog twee knoppen: dat zijn dus zes knoppen in totaal. 

De rechter touchpad dient ook als trackball en simuleert een muis. Het is ook mogelijk om de werking van de knoppen aan te pa en. De controller verschijnt in november en gaat 49,99 dollar kosten. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou