Definitieve lijst PlayStation Plus Collection onthuld

Definitieve lijst PlayStation Plus Collection onthuld

Sony heeft de definitieve lijst met games bekendgemaakt die onderdeel uitmaken van de PlayStation Plus Collection. Daar zitten twee games bij die eerder nog niet bekend waren.

De PlayStation Plus Collection is een verzameling van twintig games die PlayStation 5-bezitters gratis bij hun abonnement op PlayStation Plus krijgen. Het moet worden gezien als een soort 'greatest hits' van de PlayStation 4.

De collectie bevat tien exclusieve games van Sony's eigen Worldwide Studios. Het gaat om Bloodborne, Days Gone, Detroit: Become Human, God of War, Infamous Second Son, Ratchet and Clank, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Until Dawn en Uncharted 4: A Thief's End.

Ook zijn er tien games in de lijst opgenomen van third-party ontwikkelaars en uitgevers. Hier zijn twee games in te vinden die eerder nog niet waren genoemd voor de collectie, namelijk Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles Edition en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

De andere acht games zijn Batman: Arkham Knight, Battlefield 1, Fallout 4, Final Fantasy XV Royal Edition, Monster Hunter: World, Mortal Kombat X, Persona 5 en Resident Evil 7 biohazard.

Volgens Sony zullen spelers extra voordelen opmerken wanneer ze deze PlayStation 4-games op een PlayStation 5 spelen. Het gaat dan om snellere laadtijden en verbeterde of stabielere framerates via de functie Game Boost van de PS5.

De PlayStation Plus Collection is vanaf de release van de PlayStation 5 beschikbaar; in Nederland is dat op 19 november. Nadat je een game hebt geclaimd, blijft die in je bibliotheek zolang je een actief abonnement hebt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was dit alweer even vergeten. Genoeg te spelen op releaseday.

0
test

Net lijstje, vooral voor gamers die overstappen van Xbox naar ps5

0
test

@Jumpman Zo denk ik erover om eens een Xbox serie S te kopen met een game pass. Heb altijd Playstation gehad (en Switch) en kan nu toch behoorlijk goedkoop een next Gen aanschaffen met behoorlijk wat Xbox exclusives die ik nog nooit gespeeld heb.

0

Aanbevolen voor jou