Deep Silver komt met game gebaseerd op X-Factor | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game moet dezelfde spanning en entertainment als de show bieden en heeft verschillende game-modi. Spelers kunnen onder andere aan de slag gaan met de individuele carriéremodus en kunnen het in de battlemodus tegen vrienden opnemen. "Samen met Hydravision Entertainment gaat Deep Silver een game ontwikkelen die een échte afspiegeling zal zijn van de show, van de hilariteit rond de audities tot de sensationele spanning van de liveshows", meldt Georg Larch, directeur internationale marketing van Deep Silver.

X-Factor

In de tv-show X-Factor heeft een jury bestaande uit experts uit de muziekwereld de leiding over de audities en in een latere fase moet het publiek tijdens liveshows stemmen op deelnemers uit vier verschillende categorieën. Hydravision, een Franse ontwikkelstudio, zorgt voor de ontwikkeling van de X-Factor-game. De game zal in het vierde kwartaal in verschillende landen worden uitgebracht, waaronder Nederland, Frankrijk, België en Duitsland.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou