Deathmatch-modus stilletjes toegevoegd aan PUBG | Gamer.nl

Deathmatch-modus stilletjes toegevoegd aan PUBG | Gamer.nl

PUBG Corp. heeft zonder het aan te kondigen een nieuwe modus aan PUBG toegevoegd.

De modus, War Mode genaamd, laat spelers met een vaste set items uit het vliegtuig springen, waarna men in een veel kleiner gebied landt. Het doel is om tachtig kills te maken en tot een squad dit bereikt heeft blijven spelers steeds opnieuw spawnen nadat ze gedood zijn. Dit is de eerste modus in PUBG waarin kunnen respawnen en terug keren in het spel.

De modus is alleen beschikbaar voor een beperkt aantal spelers in custom games en is nog niet aangekondigd in de patch notes. Als een speler een War Mode-game opzet selecteert hij uit verschillende presets aan items, waar iedereen vervolgens mee begint. Dit betekent dat iedereen dezelfde wapens heeft aan het begin, maar dat er wel nieuwe wapens en items gevonden kunnen worden. In de twee onderstaande video's zijn verschillende sets aan items geselecteerd.

Het is nog niet duidelijk wat de verdere plannen voor de War Mode in PlayerUnknown's Battlegrounds zijn. Dankzij een recente update kunnen spelers tevens door de ogen van de speler die hen neerschoot kijken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou