Death Stranding komt volgende week naar Game Pass voor pc

Death Stranding komt volgende week naar Game Pass voor pc

Death Stranding is vanaf 24 augustus verkrijgbaar voor Game Pass op pc.

Dat heeft Microsoft vandaag bevestigd. Eerder deze week werd al gehint naar een release op PC Game Pass toen het Twitter-account van Game Pass diens avatar aanpaste naar een omgeving uit Death Stranding. Mensen die de game op Windows 10 of 11 spelen kunnen een ultrawide modus, een fotomodus en een hoge framerate verwachten.

Death Stranding is al enkele jaren verkrijgbaar op PlayStation 4 en wordt daar uitgegeven door Sony. Het bedrijf bracht de Hideo Kojima-game vorig jaar ook naar PlayStation 5. De pc-versie wordt gepubliceerd door 505 Games, wat het mogelijk lijkt te maken dat de game naar Game Pass voor pc komt. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat het spel in de toekomst op Xbox-consoles verschijnt.

Hideo Kojima werkt achter de schermen aan één of meerdere games. Officieel heeft hij een spel in ontwikkeling dat gebruikmaakt van de cloudtechnologie van Xbox, maar er gaan ook geruchten over een horrorgame genaamd Overdose en een vervolg op Death Stranding. Onlangs bleek dat Kojima met een videobewerkingsprogramma bezig was, wat mogelijk hint naar een aankomende trailer van een nieuwe game - wellicht tijdens Gamescom volgende week.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zie hem in toekomst nog wel op xcloud komen zodat men hem via cloud op console kan spelen. Zou 505 games dit gedaan hebben omdat sony in toekomst of nu al ze eigen games uitgeeft op pc dus de werk relatie is toch al gestopt.

0
test

@hulstpower Ik verwacht het eerlijk gezegd niet. Sony heeft de publicatie rechten voor PC volledig uit handen gegeven aan 505. Sony blijft echter eigenaar van de IP als originele publisher. Dus voor alle andere platformen dan PC is Sony nog eigenaar en aangezien Cloud als apart platform kan worden gezien betwijfel ik dat die dus op Xcloud zal komen.

0
test

@Lavalera draait death stranding ook niet op geforce now? Maar xcloud als apart platform zou kunnen of ook niet. De pc versie zou op cloud kunnen het is net hoe dat legaly in elkaar steekt

0

Ik hoop dat mijn laptop hem aan kan. Ideale game om eens te proberen zonder te hoeven aanschaffen

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Die heb ik op de PS4 gespeeld dus ik zou het niet weten.

0

Aanbevolen voor jou