Death Stranding-gameplay op Tokyo Game Show duurt bijna 50 minuten

Death Stranding-gameplay op Tokyo Game Show duurt bijna 50 minuten

Tijdens de Tokyo Game Show wordt op zijn minst 49 minuten aan gameplay van Death Stranding getoond.

Dat onthulde ontwikkelaar Hideo Kojima op Twitter. Hij plaatste een foto van zijn computerscherm met het Death Stranding logo er op afgebeeld, en meldde daarbij dat de eerder aangekondigde gameplaybeelden die getoond gaan worden zo'n 49 minuten duren.

Zowel op 12 als 13 september wordt gameplay getoond van de game. Daarnaast volgt op 14 september een uitgebreid gesprek met de acteurs die in de game zitten. Kojima beloofde eerder al dat de diverse presentaties op Tokyo Game Show duidelijker moeten maken wat spelers precies doen in de game.

Death Stranding is vanaf 8 november beschikbaar op PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou ben benieuwd... deze gameplay zal de doorslag geven voor velen denk ik zo.

0
test

@Ferio hier niet, zekerheidje (dat hij in huis komt bedoel ik dan, hopelijk wordt de game zelf ook top) ... Collector's edition staat al in bestelling 😁

0

@shadowfirenl Ben je niet bang dat het gewoon een doodsaai spel gaat worden van wat nu is getoond? Wat trekt jou interesse dan eigenlijk? Is het zijn "naam" ?

0
test

@Ferio Inderdaad, heb alleen wat rondlopen gezien en dat je kon pissen, wow... Die 50min zullen hopelijk meer van deze game laten zien. Ben nog niet overtuigd.

0

@Paxopoxo Jup, heb het gevoel dat het een beetje opgeblazen is of wellicht juist een marketing ding, om nog wat extra hype te creeren op het laaste moment door wel perfect gameplay te laten zien, Zal mij benieuwen. Weet iemand hoe laat NL tijd de stream begint?

0

Aanbevolen voor jou