Death Stranding: Extended Edition mogelijk in de maak

Death Stranding: Extended Edition mogelijk in de maak

Een insider claimt dat er een 'Extended Edition' van Death Stranding in ontwikkeling is voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Insider Navtra geeft op gameforum ResetEra wel vaker correcte hints over aankomende Sony-games. De laatste tijd doet hij echter vooral voorspellingen over de game van Hideo Kojima. Begin dit jaar meldde hij al dat er mogelijk een uitgebreide versie van Death Stranding uitkomt die ook meteen als PlayStation 5-upgrade geldt. Hij meldde toen wel dat het waarschijnlijk een betaalde upgrade wordt, aangezien de nieuwe versie van de game ook nieuwe verhalende content zou bevatten.

Onlangs liet Navtra wederom weten dat de nieuwe editie van Death Stranding er aankomt. Hij meldt dat het spel al een tijdje af is en dat het mogelijk ergens deze maand wordt onthuld.

Hideo Kojima vertrok een aantal jaar geleden bij Konami om zijn eigen studio op te richten. Zijn eerste game onder Kojima Productions was Death Stranding. In de game leggen spelers te voet of in diverse voertuigen grote afstanden af met pakketjes op de rug door natuurlijk landschappen die veel weghebben van IJsland. Acteurs als Norman Reedus en Mads Mikkelsen vertolken de hoofdrol. De game is na de PS4-release ook op PC uitgekomen.

Death Stranding

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zou deze versie dan ook naar de xbox komen. Ik zeg dit omdat phil spencer laast het logo van kojima productions op de achtergrond had tijdens een interview. De game is van hem en de engine is van sony maar meer ook niet.

0
test

@hulstpower De Death Stranding IP is ook van Sony.

0
test

@poklaan ik dacht van niet, Dat Kojima wel wilt samen werken maar dat het van hem is de ip anders kreeg ie het zelfde als met metal Gear. Maar ik zie nu je hebt helemaal gelijk.

0
test

Misschien dat je in de Extended Edition ook de mogelijk krijgt om PS5's naar mensen te brengen

0
test

@HunterSeeker Gisterochtend stond de PS5 online bij bol.com😆

0

Aanbevolen voor jou