Death Stranding: Director's Cut komt op 24 september uit

Death Stranding: Director's Cut komt op 24 september uit

De Director's Cut van Death Stranding komt op 24 september uit.

Dat werd gisteren tijdens de State of Play aangekondigd. In een trailer werden ook diverse nieuwe elementen van de Director's Cut uit de doeken gedaan. Zo zijn er nieuwe mogelijkheden tijdens gevechten, is er een 'master gun' en kunnen er gemonteerde machinegeweren gebruikt worden.

Ook bevat de game een nieuwe schietgalerij om te oefenen met de verschillende wapens, een 'Fragile Circuit-racebaan' en zijn er nieuwe missies en gevechten beschikbaar. 

Tot slot zijn er ook nieuwe manieren om het voortbewegen door de spelwereld en het pakketjes vervoeren makkelijker te maken. Zo is er een 'buddy bot' die meeloopt en spelers kan dragen, een soort katapult om pakketten te verplaatsen en een ramp om met de motor over ravijnen te springen.

Death Stranding: Director's Cut werd tijdens het Summer Game Fest Kick-off Live-evenement vorige maand onthuld. De game komt op 24 september op PlayStation 5 uit. Eigenaren van de PS4-versie kunnen voor ongeveer 10 euro upgraden naar de Director's Cut op PS5.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat ik gek vind is dat Kojima werkelijk alle touwtjes in handen heeft bij het maken en releasen van deze game. Hij vervult zo ongeveer elke rol vanaf het eerste concept tot aan de release van de game. Volgens wikipedia: "A director's cut is an edited version of a film (or video game, television episode, music video, or commercial) that is supposed to represent the director's own approved edit. " Waarom heeft Kojima niet meteen deze versie uitgebracht als hij het voor het zeggen had?

0
test

Dus geen upgrade voor PC?! Nice...

0

Aanbevolen voor jou