Nieuws

Dead Space-livestream wordt aanstaande vrijdag gehouden

Om 19:00 uur Nederlandse tijd

Geschreven door Michel Musters op
Aanstaande vrijdag houdt EA Motive een nieuwe 'developer livestream' rondom het aankomende Dead Space.

"Motive nodigt je uit in een nieuw deel in hun reeks waarin ze een vroege blik op ontwikkeling geven en wat de remake van de game precies inhoudt." De livestream wordt vrijdag om 19:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via onderstaande YouTube-video.

De remake van Dead Space moet nog altijd hetzelfde verhaal vertellen over Isaac Clarke die op een mijnschip genaamd de USG Ishimura zit en daar tegen bizarre Necromorphs vecht en intussen zijn vriendin Nicole probeert te vinden. Wel moeten er meer details rondom het verhaal gegeven worden in vergelijking met het origineel.

Gunner Wright, de acteur die Isaac speelde in de eerdere Dead Space-games, kruipt wederom in de huid van het personage. In het origineel was Isaac nagenoeg stil, maar dat is in deze nieuwe versie van de game niet het geval - al zal hij niet constant in zijn eentje tegen zichzelf praten.

Eerder gaf EA Motive al aan dat de gehele game naadloos aan moet voelen, zonder wisseling van camerastandpunt of laadschermen tijdens het gamen zelf. Ook moet Necromorphs ontdoen van hun ledematen weer een belangrijk onderdeel van de aanvalstactiek worden, al is daar nu de mogelijkheid bijgekomen om de huid van deze wezens "af te pellen".

Dead Space moet op een nog onbekend moment op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc uitkomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Datamine wijst mogelijk op meer sporten in Nintendo Switch Sports Forspoken uitgesteld naar oktober
0

Reacties op: Dead Space-livestream wordt aanstaande vrijdag gehouden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.