Dead Space-gameplay lekt vlak voor release uit

Dead Space-gameplay lekt vlak voor release uit

Electronic Arts probeert uitgelekte gameplay van Dead Space offline te houden.

Eerder vandaag verscheen er een video van de eerste twee uur van de aankomende game op YouTube, zo meldt Eurogamer. EA zorgde er voor dat de video snel weer offline ging, maar kort daarna werd de video opnieuw geüpload, die daarna weer werd verwijderd. Volgens berichten komt de gameplay van de PlayStation 5-versie van het spel.

De remake van Dead Space vertelt hetzelfde verhaal over Isaac Clarke, die op een mijnschip tegen de bizarre Necromorphs vecht en intussen zijn vriendin Nicole probeert te vinden. Wel moeten er meer details rondom het verhaal gegeven worden in vergelijking met het origineel. Ook uniek is dat het spel als één doorlopend geheel gespeeld kan worden, zonder laadschermen of andere onderbrekingen, en dat het hoofdpersonage nu ook kan praten.

Dead Space verschijnt aanstaande vrijdag op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De game is ontwikkeld door EA Motive Studio.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ik een ontwikkelaar zo snel zie jagen op gameplay (en het laten verwijderen ervan). Dan krijg ik altijd een onderbuikgevoel, wat hebben ze te verbergen. Als je game goed in elkaar zit dan kan het zo vlak voor de release toch een hype worden? Als ze bang zijn dat mensen zelf iets van de game zien moeten ze het ook verbieden van twitch na de release. Vaak kun je daar heel playthroughs zien voor je het zelf koopt. Nu lijkt het of ze willen voorkomen dat men op voorhand al zegt nah, wil het niet.

0
test

@gamerlezer Tjah ik denk dat ze nu net de hype houden door het niet te laten zien. Ze willen namelijk dat mensen puur erin gaan en niet met een berg aan gelekte gameplay die al teveel gaat verraden. Dat gebeurd op dag van release toch wel maar dan kun je het ook meteen zelf zien. En ervaren. Ik snap je gevoel en ik denk ook dat dat zo zou kunnen zijn. Maar ik voel eigenlijk alsof het nu nog meer gehyped wordt dan het al was. Nu net door geheimzinnig te blijven. Wat ook past bij de sfeer van de game.

0

Aanbevolen voor jou