Dead Space 2 en NFS: Hot Pursuit naar iOS | Gamer.nl

Dead Space 2 en NFS: Hot Pursuit naar iOS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel de Dead Space-titel dezelfde naam draagt als het vervolg op het survival-horrorspel dat begin volgend jaar uitkomt, is de iPad-versie juist bedoeld om het verhaal tu en deel één en twee te vertellen. Wel is de gameplay vergelijkbaar met Dead Space 2 voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Verder brengt EA dit jaar nog voor de iPad en iPhone Need for Speed: Hot Pursuit, NBA Elite 11 en Pictureka!, een soort Where's Waldo, uit. Hot Pursuit staat gepland voor volgende maand, NBA Elite 11 komt deze maand nog. Tot slot verschijnt er een vernieuwde iOS-versie van EA Sports Active, die gebruik maakt van GPS-ondersteuning en de accelerometer van de iPhone om spelers hun training chema bij te houden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou