Nieuws

Dead or Alive Xtreme 3 komt naar PlayStation VR

Juist ja

Geschreven door Michel Musters op
Dead or Alive Xtreme 3, de volleybalgame waarin vechters uit de Dead or Alive-reeks in strandkleding het tegen elkaar opnemen, komt ook beschikbaar voor PlayStation VR.

De sportreeks heeft een bedenkelijke reputatie. Hoewel de game draait om volleybal, wordt er veel aandacht gegeven aan de vormgeving en bewegingen van de lichamen van de vrouwelijke spelers. De combinatie met PlayStation VR, waardoor de ervaring dus nog realistischer moet worden, valt daarom op.

De vrouwelijke personages die meedoen in dit deel zijn dit weekend op Tokyo Game Show aangekondigd en zijn in onderstaande screenshot te zien. De game komt in de lente van volgend jaar in Azië uit op PlayStation 4 en Vita. Een westerse release hangt af van de vraag.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bijna een kwartier aan gameplay van Resident Evil Zero HD Racen en vissen in Final Fantasy 15
1

Reacties op: Dead or Alive Xtreme 3 komt naar PlayStation VR

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Vermillion

    • 20 september 2015 14:02
    Hier ook uitbrengen graag. Ik vond vooral DOA Extreme 2 een superleuke gameplay hebben. Erg underrated vanwege de negatieve vooroordelen naar mijn mening. Alleen weet ik niet of het wat word zonder itagaki aan het roer. DOA Paradise voor de psp was ook al niks. Evenals Ninja gaiden 3 en Ninja gaiden Z.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.