Nieuws
Dead or Alive 6

Dead or Alive 6 krijgt free-to-play-versie na lancering

Regisseur bevestigt gratis versie in interview

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Dead or Alive 6 krijgt een free-to-play-versie na de lancering. Dit heeft Yohei Shimbori, de regisseur van het vechtspel, bevestigd. Er werd eerder naar deze gratis versie gehint toen een aankondiging van de 'Dead or Alive 6 Core Fighters' verscheen op de Microsoft Store, maar deze werd al snel hierna weer verwijderd.

Shimbori vertelt in een interview dat de aankondiging op de Microsoft Store een fout was van het team, maar geeft wel toe dat er plannen zijn om een free-to-play-versie uit te brengen. Hij wil hier echter nog niet te veel over kwijt. "We kunnen er nog niet over praten omdat we nog geen concrete details hebben, maar het spel zal veel weg hebben van Dead or Alive 5: Core Fighters".

Dead or Alive 6

Dead or Alive 5: Core Fighters is een gratis versie van de vijfde game in de Dead or Alive series, waarin vier speelbare personages aanwezig zijn en een paar outfits vrijgespeeld kunnen worden. Verwacht wordt dus dat in de free-to-play-versie van Dead or Alive 6 ook slechts een paar vechters beschikbaar zullen zijn.

Team Ninja, de ontwikkelaar van Dead or Alive 6, heeft als doel om meer spelers te trekken en om het vechtspel populair te maken in e-sports. Zo hebben ze onder anderen nieuwe vechtmechanieken toegevoegd om het spel toegankelijker te maken voor minder ervaren spelers.

Dead or Alive 6 verschijnt op 1 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Veel Xbox One-consoles waren tijdelijk onbruikbaar door Xbox Live-storing De beste gamedeals van de week
0

Reacties op: Dead or Alive 6 krijgt free-to-play-versie na lancering

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.