Dead Island-patch wist waarschijnlijk savebestanden | Gamer.nl

Dead Island-patch wist waarschijnlijk savebestanden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deep Silver biedt spelers die hun savebestanden kwijt zijn wel een oplo ing om toch een deel van hun voortgang te behouden. Zij moeten een nieuwe speelse ie opstarten en kiezen voor het personage waarmee zij ook voor de patch speelden. Daarna kunnen ze via Chapter Select verder gaan met het hoofdstuk waar zij het laatst gebleven waren. In hoeverre informatie over hun wapenarsenaal, level en andere statistieken bewaard blijven binnen deze oplo ing, is niet bekend.

De problemen met de savebestanden zijn een gevolg van het feit dat Deep Silver aanvankelijk een verkeerde versie van Dead Island op Steam uitbracht. Deze versie bevond zich nog in de ontwikkelingsfase en was dus niet definitief. De uitgever kwam kort daarna met een patch om een aantal bugs binnen de game te verhelpen, wat tot gevolg kan hebben dat savebestanden van spelers verloren gaan. Deep Silver belooft in de toekomst met meer patches te komen, die overige problemen met het spel op zouden moeten lo en. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou