Nieuws

Dead Island 2 nog altijd in de maak

Net als Saints Row 5

Geschreven door Cody van den Bogert op
In een gesprek met Gamesindustry heeft Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media en eigenaar van Deep Silver, aangegeven dat Dead Island 2 nog altijd in ontwikkeling is.

Tijdens E3 2014 werd de eerste trailer van het langverwachte Dead Island-vervolg getoond. De ontwikkeling van het spel heeft echter een aantal vreemde wendingen genomen. De originele ontwikkelaar van Dead Island besloot om de focus te verleggen op Dying Light en zo belandde het project in de handen van Yager Developments. Deze studio zag echter ook van het project af en uiteindelijk besloot Dambuster Studios de ontwikkeling op te pakken.

"Kijk, Dead Island is een belangrijk merk voor ons en we willen het daarom precies goed doen. Dit alles is bewijs van onze vastberadenheid om het goed te krijgen", vertelt Kundratitz.

"Het is een mooi verhaal dat de game nu bij de derde studio ligt, maar wij willen beoordeeld worden op het eindresultaat en we zijn zelfverzekerd dat wanneer het zover is, het een kick-ass zombie-game is."

Verder vertelt de CEO dat er ook nog altijd aan een nieuwe Saints Row wordt gewerkt. De game ligt volgens Kundratitz dicht bij hun hart en hij zegt dat hier volgend jaar op terug gekomen wordt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Half Life-opvolger wordt een vr-game Nooit vertoonde versie van Sonic 3 nu speelbaar
1

Reacties op: Dead Island 2 nog altijd in de maak

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    denver

    • 18 november 2019 15:09
    Het is 'Saints Row' en dus niet 'Saint Row' of 'Saint's Row' …

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.