Nieuws
Dead Cells

Dead Cells-uitbreiding The Queen and the Sea verschijnt op 6 januari

Komt op alle systemen waar Dead Cells op verkrijgbaar is uit

Geschreven door Michel Musters op
Vanaf 6 januari is de nieuwe Dead Cells-uitbreiding The Queen and the Sea verkrijgbaar.

De uitbreiding werd begin deze maand al aangekondigd, maar nu is de releasedatum onthuld. Ook is er een nieuwe trailer uitgebracht, die hieronder is te zien.

In The Queen and the Sea worden twee nieuwe gebieden aan de game toegevoegd: Infested Shipwreck en Lighthouse. Deze gebieden komen vooral voor tegen het einde van de game en lopen parallel aan High Peak Castle en Throne Room. Daardoor is de Hand of the King niet meer de enige eindbaas van de game - men kan het straks ok opnemen tegen de Queen en een nieuw einde ervaren.

Verder bevat de uitbreiding nieuwe vijanden, nieuwe wapens en een nieuw huisdier. Na de release van The Queen and the Sea moet er minstens een jaar lang nog meer nieuwe gratis content voor de game uitkomen.

The Queen and the Sea gaat rond de 5 euro kosten en komt beschikbaar op alle platforms waar Dead Cells op verkrijgbaar is, namelijk op PlayStation- en Xbox-consoles, Nintendo Switch en pc.

De roguelike actieplatformer met metroidvania-elementen Dead Cells werd goed ontvangen door zowel de pers als gamers. Het in 2018 uitgekomen spel werd beloond met een 8,5 op Gamer.nl: "Roguelike Dead Cells is genadeloos, goedgeefs, gevarieerd en diepgaand. Als een goede ouder helpt het spel je overeind wanneer je valt, legt uit wat er fout ging en geeft je een verse boterham mee om tijdens je volgende poging op te kauwen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Gran Turismo 7 en de kracht van de PlayStation 5 NFT-game Peter Molyneux haalt 53 miljoen dollar op
0

Reacties op: Dead Cells-uitbreiding The Queen and the Sea verschijnt op 6 januari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.