Dead by Daylight-datingsim in de maak

Dead by Daylight-datingsim in de maak

Behaviour Interactive komt met Hooked on You: A Dead by Daylight Dating Sim.

De game werd onthuld tijdens een livestream om het zesde jubileumjaar van Dead by Daylight te vieren. Het gaat om een visual novel die zich afspeelt op Murderer's Island met personages als Huntress, Spirit, Wraith en Trapper. De vier moordende personages willen ondanks hun uiterlijk "gewoon een beetje romantiek in hun leven."

De beschrijving vervolgt: "Vind de weg naar hun harten en kom achter duistere plotwendingen. Vind je ware liefde, creëer je vriendschappen... of wordt je in mootjes gehakt? Alleen jij beslist." 

De game wordt ontwikkeld door Psyop, een studio die eerder al de KFC-datingsim I Love You, Colonel Sanders maakte. Hooked on You: A Dead by Daylight Dating Sim moet ergens deze zomer op pc verschijnen.

De datingsim is een opvallende onthulling, omdat Dead By Daylight een gewelddadige multiplayer-horrorgame is. Wel kwam er eerder dit jaar al een handelsmerk naar buiten waaruit bleek dat er een datingsim in de maak is. In maart bleek ook dat Dead by Daylight al meer dan vijftig miljoen spelers heeft.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Haha... wat?

0
test

Not gonna lie... The Spirit is wel waifu-material. Dating Sim is als genre ook wel het meest gestoorde die er is.

0

Aanbevolen voor jou