De wapenklassen en moves in Deathloop onthuld

De wapenklassen en moves in Deathloop onthuld

Arkane Studios heeft de wapenklassen die spelers in Deathloop kunnen vinden en gebruiken onthuld.

De wapenklassen bestaan uit machetes, handgeweren en SMGs (die kunnen in beide handen tegelijk vastgehouden worden), machinegeweren, rifles, shotguns, een stil nagelpistool, een 'Sapper Charge' (een soort granaat), een automatische turret en de Hackamajig, een gereedschap waarmee gesloten deuren ontgrendeld kunnen worden en turrets gehackt kunnen worden.

Spelers kunnen ook bepaalde moves genaamd 'Slabs' gebruiken. Zo zorgt de Reprise-Slab er voor dat hoofdpersonage Colt wanneer hij doodgaat de tijd even terug kan spoelen en maakt Aether hem tijdelijk onzichtbaar.

In Deathloop doorlopen spelers telkens opnieuw een 'loop', maar het is mogelijk om bepaald wapens en Slabs mee te nemen in volgende 'runs'. Dat kunnen spelers bewerkstelligen met een mysterieus goedje genaamd Residuum.

Deathloop wordt ontwikkeld door Arkane Studios, de ontwikkelaar van games als Dishonored en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda en dus ZeniMax, dat is overgenomen Microsoft. De game is op consoles echter een jaar exclusief op PlayStation 5, omdat die deal al voor de overname is gesloten. Het spel komt op 14 september naar PS5 en Steam.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe Meer ik van deze game zie hoe leuker die word, ook grafisch vind ik hem mooier dan toen ie bij sony voor het eerst getoond werd.

0

Aanbevolen voor jou